Αρχική Σελίδα

Shenzhen Jingji Technology Co., Ltd.

Εταιρικό Προφίλ
Η Co. τεχνολογίας Jingji Shenzhen, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2006. Είναι μια ιστορία 12 ετών στη βιομηχανία συστημάτων ραφιών σωλήνων ως επαγγελματικός προμηθευτής που ενσωματώνει με τη βιομηχανία και το εμπόριο. Η επιχείρησή μας έχει δύο βάσεις παραγωγής κάτω από την εκμετάλλευση για την κατασκευή των διαφορετικών μερών ραφιών σωλήνων.
 
Με την ακονισμένη διορατικότητα γωνίας εξέτασης στη σφαιρική τάση βιομηχανικής ανάπτυξης, Jingji οδηγεί την ακριβή κατεύθυνση της βιομηχανικής ανάπτυξης. Προωθούμε το διεθνοποιημένο DIY και το διοικητικό τρόπο JIT με τη στήριξη της προσπάθειας να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να επιτύχουν την αδύνατες παραγωγή και τη βελτιστοποίηση αλυσιδών εφοδιασμού βελτιώνοντας τη λειτουργική αποδοτικότητα
 
 
Με περισσότερο από δέκα έτη προσεκτικών προσπαθειών, Jingji αναπτύσσεται σθεναρά και έχει γίνει μια ενσωματωμένη επιχείρηση ειδικευμένη στο βιομηχανικό εξοπλισμό αποθήκευσης, τον εύκαμπτο εξοπλισμό παραγωγής και τον εξοπλισμό αυτοματοποίησης μαζί με τις πλήρεις διαδικασίες από το σχέδιο στην παραγωγή, πωλήσεις στην εγκατάσταση και στην υπηρεσία. Το Jingji έχει κερδίσει τους διάφορους τιμητικούς τίτλους όπως «τις γνωστές επιχειρήσεις της Κίνας», το «κινεζικό διάσημο εμπορικό σήμα», «την ποιότητα, την υπηρεσία, τη μονάδα Αντιαεροπορικού Πυροβολικού φήμης»,» προϊόντα προστασίας του περιβάλλοντος της Κίνας τα πράσινα «, κ.λπ.
 

Εμμένοντας στην ιδέα «της συνέχισης της τελειότητας, η δημιουργία του καλύτερου» και κάτω από την καθοδήγηση του ποιοτικού συστήματος διαχείρισης ISO9001, Jingji συνεχίζει να αυξάνει την παραγωγή και να ανιχνεύει τις εισαγωγές, ενώ εισαγωγή όλων των ειδών τοπ διαχείρισης και τεχνικό προσωπικό στη βιομηχανία. Αγοράζουμε ένα πλήρες σύνολο εξοπλισμού μηχανικής επεξεργασίας, εξοπλισμός σφράγισης, κουρά και κάμπτοντας εξοπλισμός, διάφοροι εξοπλισμός συγκόλλησης, στίλβωσης και άλλοι εξοπλισμοί, οι οποίοι έχουν διαμορφώσει μια ισχυρή ικανότητα κατασκευής και επεξεργασίας. Το Jingji μπορεί όχι μόνο να αναλάβει τις μεγάλες ποσότητες των επαγγελματικών διαταγών cOem, αλλά και να παρέχει το μακροπρόθεσμο και σταθερό ανεφοδιασμό των αγαθών στους πελάτες. Επιπλέον, Jingji μπορεί επίσης να σχεδιάσει και να αναπτύξει όλους τους τύπους υλικού & πλαστικών φορμών από μας. Είμαστε έτοιμοι να παρέχουμε να ικανοποιήσουμε τις προσαρμοσμένες υπηρεσίες.

 

Το τέλειο σύστημα υπηρεσιών μάρκετινγκ του Jingji φέρνει τις υψηλού επιπέδου και υθηλής προστιθέμενης αξίας υπηρεσίες για τους πελάτες για να εξασφαλίσει ότι κάθε ανάγκη πελατών είναι εξετασμένη έγκαιρη, και αποτελεσματικά.

Κίνα Shenzhen Jingji Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

η επιχείρησή μας
  • Ιστορία
  • Υπηρεσία
  • Η ομάδα μας

 

Η Co. τεχνολογίας Jingji Shenzhen, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2006. Είναι μια χρονών ιστορία 9 στη βιομηχανία συστημάτων ραφιών σωλήνων ως επαγγελματικός προμηθευτής. Αρχίσαμε να εξάγουμε σε άλλες χώρες από το 2012.

 

1997: Το εύκαμπτο σύστημα ραφιών σωλήνων αρχίζει να μπαίνει στην κινεζική αγορά, οι κύριες πωλήσεις Mr.Feng μας εκείνα τα προϊόντα ως πρώτο πωλητή.

 

2002: Κύρια Mr.Feng και Mr.Zhang μας προέρχονται από την αρχική επιχείρηση, που αρχίζει την επιχείρησή τους, που συμμετέχεται στη βασανίζοντας βιομηχανία σωλήνων.

 

2006: Έχετε ένα συγκεκριμένο ποσό των χρημάτων και της εμπειρίας, ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ JINGJI που καθιερώνεται τυπικά το 2006.

 

2012: Εκτός από την ανάπτυξη της εγχώριας αγοράς, άρχισε να εστιάζει στις ξένες αγορές, στα προϊόντα πωλήσεων στον κόσμο.

 

2013: Έρευνα και παραγωγή των νέων υλικών - ο σωλήνας σωλήνων & ενώσεων κραμάτων αργιλίου βασανίζει το σύστημα. Πήρε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για να παραγάγει στην Κίνα.

 

2014: Το νέο σύστημα pipes&joints παράγεται και χαιρετίζεται από τους πελάτες μας στο σπίτι και στο εξωτερικό.  Σωλήνες κραμάτων αργιλίου σειράς Al και ενώσεις σωλήνων αργιλίου 

 

Κίνα Shenzhen Jingji Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Shenzhen Jingji Technology Co., Ltd.
Shenzhen Jingji Technology Co., Ltd.
Shenzhen Jingji Technology Co., Ltd.
Shenzhen Jingji Technology Co., Ltd.
Shenzhen Jingji Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : Τοπ-ΒΑΣΙΛΙΑΣ

Αριθμός Υπαλλήλων : 80~100

Ετήσιες πωλήσεις : 30.2 Million-32.8 Million

Ιδρύθηκε Έτος : 2006

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Shenzhen Jingji Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Jingji Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Jingji Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Jingji Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Συνδετήρες σωλήνων μετάλλων

90 μαύρες τοποθετήσεις σωληνώσεων αγκώνων συνδετήρων σωλήνων μετάλλων βαθμού για το σύστημα βασανισμού σωλήνων

Διπλοί διευθετήσιμοι συνδετήρες σωλήνων μετάλλων 28mm τοποθετήσεις σωληνώσεων για τον ντυμένο σωλήνα

Συνδετήρες σωλήνων μετάλλων στρογγυλάδας, HJ -7 εύκαμπτες μαύρες ενώσεις σωλήνων

Εύκαμπτοι συνδετήρες σωλήνων μετάλλων υψηλής έντασης/ένωση μετάλλων σωλήνων για το σύστημα ραφιών σωλήνων

Ενώσεις σωλήνων μετάλλων

Τα μαύρα ABS έντυσαν τις ενώσεις σωλήνων μετάλλων για το σύστημα ραφιών αποθήκευσης/ραφιών αποθηκών εμπορευμάτων

Ενώσεις σωλήνων εύκαμπτων μετάλλων, κοινό σύστημα ραφιών σωλήνων πιάτων χάλυβα SPCC για τον αδύνατο σωλήνα

Οι ενώσεις σωλήνων εύκαμπτων μετάλλων σφράγισης συνδυάζουν τις ενώσεις και την εγκατάσταση σφιγκτηρών σωλήνων του συστήματος

Συνδετήρες σωλήνων μετάλλων για την αδύνατη σύνδεση συστημάτων σωλήνων και βασανισμού σωλήνων κοινή

Ενώσεις σωληνώσεων αργιλίου

Ενώσεις σωληνώσεων αργιλίου ΚΑΠ τελών διαδρομής κυλίνδρων για το σύστημα Al-50 ραφιών σωλήνων

8 συνδετήρας 28mm σωλήνων αργιλίου μορφής αργυροειδές χρώμα Dia για το σωλήνα 1.2MM/1.7MM

Ο αγκώνας γύρω από τους συνδετήρες σωλήνων αργιλίου διοχετεύει με σωλήνες τις ενώσεις για το βιομηχανικό σύστημα ραφιών σωλήνων

Αίτηση κράτησης
Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Συνδετήρες σωλήνων μετάλλων προμηθευτής. © 2014 - 2022 metalpipeconnectors.com. All Rights Reserved.